Deb D.

Try this short vocabulary builder. After, scroll down for answers. Try and do it without consulting a dictionary. 1. Palimony is a) like alimony, but between unmarried couples b) a new board game c) a horse with blonde hair 2. Creosote is a) a Mexican dish b) an insect c) a wood preservative 3. If someting is "Votive" it is a) given as a pledge b) likely to evaporate quickly c) sweet smelling 4. To defenestrate is to a) cleanse before surgery b) throw out a window c) decieve by devious tactics 5. If someone is feckless they're a) stingy b) weak c) ugly 6. A troglodyte is a) a fungus growing on rocks b) a fossil c) a crude person 7. Sylabub is a) a summary or outline b) a drink made of eggs and wine c) a creature in Greek mythology 8. A martinet is a) a strict disciplinarian b) a fur-bearing animal c) a French aristocrat 9. If you're osculating you're a) wavering b) thinking c) kissing 10. A wobblyjock is a) an intoxicated athlete b) a turkey, in Scotland c) an improperly fitting athletic supporter Answers: 1. a 2. c 3. a 4. b 5. b 6. c 7. b 8. a 9. c 10. b Howja do?

funniness: 4.36

rating: G