Vocabulaty Test

mark as unread

Try this short vocabulary builder. After, scroll down for answers. Try and do it without consulting a dictionary.

1. Palimony is a) like alimony, but between unmarried couples b) a new board game c) a horse with blonde hair

2. Creosote is a) a Mexican dish b) an insect c) a wood preservative

3. If someting is "Votive" it is a) given as a pledge b) likely to evaporate quickly c) sweet smelling

4. To defenestrate is to a) cleanse before surgery b) throw out a window c) decieve by devious tactics

5. If someone is feckless they're a) stingy b) weak c) ugly

6. A troglodyte is a) a fungus growing on rocks b) a fossil c) a crude person

7. Sylabub is a) a summary or outline b) a drink made of eggs and wine c) a creature in Greek mythology

8. A martinet is a) a strict disciplinarian b) a fur-bearing animal c) a French aristocrat

9. If you're osculating you're a) wavering b) thinking c) kissing

10. A wobblyjock is a) an intoxicated athlete b) a turkey, in Scotland c) an improperly fitting athletic supporter

Answers: 1. a 2. c 3. a 4. b 5. b 6. c 7. b 8. a 9. c 10. b

Howja do?


How funny is this joke, video, picture?

Submitted By


smiley 4.4 G

submitted: 1+ years ago

viewed: 1,845 times

categories: work, school





Save to List


Personal Lists

Create New Personal List

List Name:

Allow Others to View/Subscribe:

save cancel


Community Lists

Create New Community List

List Name:

save cancel



User Comments Add Comment

showing 0 - 0 of 0 discussions       sort by: newest

C4F4H_Vocabulaty Test

Advertise | About Us | Terms of Use | Privacy Policy | Copyright Agent | Parents' Guide | Contact Funny.com